25 jaar interieur onwikkeling &
-realisatie

WIE IS ESTHER?

Esther interieur is opgericht in 2014 nadat Esther stopte met haar meubelzaak ‘de Collse Hoek in Eindhoven’ die zij in 2000 had overgenomen en waar zij als jong meisje begonnen is. Met de start van Esther interieur besloot zij zich volledig te gaan richten op het ontzorgen van particulieren en bedrijven op het gebied van interieur. En dat doet ze sindsdien, samen met haar team, in de breedste zin van het woord onder de noemer ‘Esther interieur ontwikkeling & -advies’.

Esther Rooijackers_Interieur & Advies
Ons vak draait om het maken van verbinding. Als ik met iemand in gesprek ga, even in zijn of haar wereld duik en mag voelen en ervaren, dan ontstaan er de mooiste dingen.​

Hoe gaan wij te werk?

Wat Esther uniek maakt, is dat zij écht verbinding maakt met de mensen aan tafel en écht even compleet in hun wereld duikt. En, dat is terug te zien in haar creaties. Esther heeft geen eigen signatuur die in ieder interieurontwerp terugkomt. Ieder interieur dat Esther ontwerpt, ademt de sfeer, de stijl en het comfort dat past bij de mensen waarvoor ze het ontwikkelt heeft. “Ieder mens is anders en dus ook ieder interieur.

Het liefst schuift Esther al bij de architect aan tafel. Daar worden immers al belangrijke keuzes gemaakt die van invloed zijn op het uiteindelijke interieur. Indien ze betrokken is bij de realisatie, bewaakt ze de stijl en is ze een prettige gesprekspartner voor haar klanten en haar partners. Zij kan namelijk niet alleen de vertaalslag maken tussenbeide, maar kan en durft eveneens keuzes te maken in het belang van de klant ten gunste van het gewenste eindresultaat.

Is een project nog compleet blanco? Dan schakelt Esther het liefst haar vaste partners in waarvan ze het kwaliteitsniveau kan garanderen. Andersom wordt ze ook met regelmaat ingeschakeld door bouwpartners om bij te dragen aan een ontwikkeling van een interieur, als tussenpersoon of adviseur.

Hoewel Esther en haar team veel ‘blanco’ projecten uitvoeren, lopen ze ook nog steeds warm voor een metamorfose van een bestaand interieur: “Er zijn zoveel keuzes te maken dat mensen door de bomen het bos niet meer zien. Bovendien is het eng om keuzes te maken, zeker als je onvoldoende kennis hebt. Wij hebben die kennis en ervaring wel en vinden het heerlijk om de vertaalslag van wens naar realisatie te maken voor onze klanten.” 

Esther en haar team staan bij haar klanten en partners bekend als een trouwe, open, eerlijke, onafhankelijke, transparante, toegankelijke vertrouwenspartner. Een keer kennismaken? Neem gerust contact met ons op.

COACHING & ADVIES

Naast de interieurprojecten die we doen, vindt Esther het zelf ook ontzettend leuk om haar kennis te delen. Zo wordt zij met regelmaat ingeschakeld als ‘consultant’ en adviseert zij bijvoorbeeld winkels, horecazaken, winkels, maar ook gemeenten en ziekenhuizen over hun interieur. Voor deze partijen is dit een laagdrempelige manier om interieur technisch up-to-date te blijven en hun bezoekers een passende ervaring te geven op hun locatie, zonder dat daar een vaste interne medewerker (zonder ervaring) tijd voor vrij moet maken.

Daarnaast is Esther ook zeer zeker niet bang om haar kennis te delen met collega’s. Van student, tot startende ondernemer en interieur- of etalage stylisten. Met veel passie, deelt ze haar kennis, coacht, motiveert en stimuleert ze ondernemers in het interieur vak.

Interesse om eens met Esther te sparren? Neem gerust contact op.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!