25 jaar interieur onwikkeling &
-realisatie

WIE IS ESTHER?

Esther interieur is opgericht in 2014 nadat Esther stopte met haar meubelzaak ‘de Collse Hoek in Eindhoven’ die zij in 2000 had overgenomen en waar zij als jong meisje begonnen is. Met de start van Esther interieur besloot zij zich volledig te gaan richten op het ontzorgen van particulieren en bedrijven op het gebied van interieur. En dat doet ze sindsdien, samen met haar team, in de breedste zin van het woord onder de noemer ‘Esther interieur ontwikkeling & -realisatie’.

Hoe gaan wij te werk?

Het liefst schuift Esther al bij de architect aan tafel. Daar worden immers al belangrijke keuzes gemaakt die van invloed zijn op het uiteindelijke interieur. Tijdens het bouwproces vervult ze de rol van projectmanager waarbij ze het bouw- en stijladvies bewaakt en een prettige gesprekspartner is voor haar klanten. Zij kan namelijk niet alleen de vertaalslag maken tussenbeide, maar kan en durft eveneens keuzes te maken in het belang van de klant ten gunste van het gewenste eindresultaat. De volledige inrichting en styling zijn natuurlijk het kersje op de taart en maken een project af. 

Is een project nog compleet blanco? Dan schakelt Esther het liefst haar vaste partners in waarvan ze het kwaliteitsniveau kan garanderen. Andersom wordt ze ook met regelmaat ingeschakeld door bouwpartners als tussenpersoon om de klant te ondersteunen.

Wie zijn wij?

Hoewel Esther en haar team veel ‘blanco’ projecten uitvoeren, lopen ze ook nog steeds warm voor een metamorfose van een bestaand interieur: “Er zijn zoveel keuzes te maken dat mensen door de bomen het bos niet meer zien. Bovendien is het eng om keuzes te maken, zeker als je onvoldoende kennis hebt. Wij hebben die kennis en ervaring wel en vinden het heerlijk om de vertaalslag van wens naar realisatie te maken voor onze klanten.” 

Esther en haar team staan bij haar klanten en partners bekend als een trouwe, open, eerlijke, onafhankelijke, transparante, toegankelijke vertrouwenspartner. Een keer kennismaken? Neem gerust contact met ons op.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!