Esther Rooijackers Interieuradvies, Interieurstylist, Interieurontwerp & Interieurdesign Eindhoven

Interieuradviseur, ontwikkeling
& realisatie

Wij ontzorgen particulieren en bedrijven van plan tot realisatie

Van de ontwikkeling van het interieurplan, tot de realisatie. Van start tot finish staan we aan úw kant om uw wensen te vertalen, te behartigen en te verwezenlijken.

Of u nu aan de vooravond staat van de start van een nieuwbouwproject, een verhuizing of een metamorfose van uw bestaande (bedrijfs)pand of woning. Wij vertalen uw woon- of werk wens naar een daarbij passend interieurontwerp, voorzien u als interieuradviseur van interieuradvies en ondersteunen u desgewenst bij de realisatie.

Esther Rooijackers Interieuradviseur, Interieurstylist, Interieurontwerp & Interieurdesign Eindhoven
Ons vak draait om het maken van verbinding. Als ik met iemand in gesprek ga, even in zijn of haar wereld duik en mag voelen en ervaren, dan ontstaan er de mooiste dingen.​

Interieur Ontwikkeling

Kennismaking | Inventarisatie | Moodboards | Interieuradvies

Om een passend interieur te ontwikkelen duiken we allereerst even in uw wereld om te ontdekken, voelen en ervaren hoe u leeft, woont of werkt en waar uw wensen liggen. Wanneer wij starten met de ontwikkeling van uw interieur, willen we alles van u weten. Althans, alles dat nodig is voor de totstandkoming van uw droominterieur. “Wat is uw vertrekpunt en zijn uw wensen voor de toekomst? Wat zijn uw doelen en waar moet uw ultieme interieur aan voldoen? Waar houdt u van? Waarvan niet? Heeft u te maken met bepaalde deadlines, partners of restricties? Wat is uw besteedbare budget?” Tijdens een eerste kennismaking vragen we u het hemd van het lijf. 

Met de ingewonnen informatie gaan we aan de slag en maken we vervolgafspraak om ons plan met live moodboard en eventuele 3D animatie aan u te presenteren. Zo kunt u de stijl, kleur- en materiaalkeuzes direct zien en voelen. Daarmee komt ons vak als interieuradviseur tot leven en wordt het tastbaar voor u. Variaties op keuzes worden met u overlegd. Hieruit volgt ons definitieve interieuradvies met een concreet interieurontwerp. U kunt hier dan vervolgens zelf mee aan de slag, of ons inschakelen voor de realisatiefase.

Interieur Realisatie

Projectmanagement | Stijl bewaking | Interieurstyling

Wij staan aan uw kant en ondersteunen u bij de realisatie van uw interieurproject. Vanaf de keuzes in de architectuur en bouw, tot het aanhaken van de juiste partijen en de volledige stijlbewaking. Ook bij het inkopen van vloeren, gordijnen en meubilair kunnen we u ondersteunen. 

Als laatste stap brengen wij desgewenst ook de finishing touches aan. Wij richten uw interieur volledig in en stylen het af met passende accessoires, kunstobjecten, planten & bloemen of andere attributen om het helemaal ‘af’ te maken.

De kosten voor het interieurdesign, met een interieurontwerp als resultaat, is afhankelijk van de grootte van uw object. Wij hanteren een minimale afname van 10 uur.

Ons uurtarief voor interieurontwerp, stijlbewaking en begeleiding bedraagt € 150,00 excl. BTW.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!