Verhuizing, verbouwing of nieuwbouw project?

Wij ontzorgen particulieren en bedrijven van plan tot realisatie

Van de ontwikkeling van het totale bouw- en interieurplan, tot het plaatsen van de laatste vaas. Van start tot finish staan we aan úw kant om uw wensen te vertegenwoordigen, te behartigen en te verwezenlijken.

Of u nu aan de vooravond staat van de start van een bouwkundig proces, een verhuizing of een metamorfose van uw bestaande pand of woning, wij denken in iedere fase van het proces met u mee om uw woon- of werk wens te vertalen én te verwezenlijken.

Interieur Ontwikkeling

Kennismaking | Inventarisatie | Moodboards | Advies

Wanneer wij starten met de ontwikkeling van uw interieur, willen we alles van u weten. Althans, alles dat nodig is voor de totstandkoming van uw droominterieur. “Wat is uw vertrekpunt en zijn uw wensen voor de toekomst? Wat zijn uw doelen en waar moet uw ultieme interieur aan voldoen? Waar houdt u van? Waarvan niet? Heeft u te maken met bepaalde deadlines, partners of restricties? Wat is uw besteedbare budget?” Tijdens een eerste kennismaking vragen we u de hemd van het lijf. 

Met de ingewonnen informatie gaan we aan de slag en nodigen we u vervolgens uit in onze studio om ons plan met live moodboard te presenteren. Zo kunt u de stijl, kleur- en materiaalkeuzes direct zien en voelen. Variaties op keuzes worden met u overlegd. Hieruit volgt ons definitieve advies met een concreet interieurplan. Wanneer u hiermee instemt gaan we over tot de realisatie van uw project.

Interieur Realisatie

Projectmanagement | Bouwbegeleiding | Stijl bewaking | Inkopen | Stylen

Wij staan aan uw kant en ondersteunen u van A tot Z bij de realisatie van uw project. Vanaf de keuzes in de architectuur en bouw, tot het aanhaken van de juiste partijen, het onderhandelen over offertes en prijzen, het maken van een gedegen planning tot aan de volledige begeleiding waarbij de stijl bewaakt wordt. Ook het inkopen van vloeren, gordijnen en meubilair kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Hierbij werken we transparant; u krijgt zelf de rekening van de verkopende partij, zonder marge voor ons, en betaalt ons enkel voor de uren die we aan het proces besteden.

Als laatste stap brengen wij ook zelf de finishing touches aan. Wij richten uw interieur volledig in en stylen het af met passende accessoires, planten & bloemen of andere attributen om het helemaal ‘af’ te maken.

Laten we kennismaken!

Wij werken transparant enkel op uurbasis en hanteren een open calculatie. Dat betekent dat wij ons advies en begeleiding aanbieden zonder extra inkomsten. Wij maken geen aanspraak op extra voordeel of van de korting die we er voor u uitonderhandelen en u koopt zelf rechtstreeks in bij de partijen waar we mee in gesprek zijn.

Wij hanteren een starttarief van € 7.500,00 incl. BTW, dat gelijk staat aan 60 uur werk op basis van een uurtarief van € 125,00 incl. BTW.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!