});

“Een mancave met achterstallig onderhoud zo veranderen dat een verwende tuttebel erin wil wonen. Hoe doe je dat?

Wij hebben Esther benaderd met de vraag of ze ons bij dit onmogelijk lijkend vraagstuk wilde helpen. Esther kwam en gaf meteen duidelijke richting en adviezen met betrekking tot eerste noodzakelijke ingrepen. Toen deze eenmaal verwezenlijkt waren heeft ze ons voorgeschetst hoe het er uit zo kunnen komen te zien, zonder onze wensen en eigenheden uit het oog te verliezen. Er kwam een mooi en passend plan met warme kleuren, een behangen wand als geweldige eye-catcher, mooie gordijnen en een helemaal erbij passend kleed.

Stap voor stap werd de mancave een stijlvolle woning waar ik me als verwend ding helemaal in thuis voel. Esther, dit was zonder jou nooit gelukt, hulde aan jou! Wij zullen jou overal aanbevelen, want je hebt dit echt hartstikke goed gedaan. Eeuwig dankbaar zijn wij!”


“De aanbouw van de serre met gastenverblijf en verbouwing van de tuin had flink wat impact op onze privacy. Esther Int heeft ons veel zorg uit handen genomen en alle partijen perfect aangestuurd. In een relatief korte tijd, werd het bouwteam samengesteld en waren alle partijen op elkaar ingesteld. Heerlijk.”


“Sinds kort heb ik een praktijk aan huis. De zakelijke uitstraling mocht wel wat persoonlijks van mij krijgen. Mijn werkruimte voelt fijn aan, ik kom er graag en klanten voelen zich op hun gemak.”


“Met opgroeiende kinderen was ons huis toe aan een meer volwassen uitstraling met verschillende sfeerhoeken voor zowel ons als ouders, maar ook voor hen en hun vrienden. Esther heeft ons perfect aangevoeld en we zijn zeer blij met het resultaat.”


“Esther heeft de capaciteit zich in te leven in je woonwensen en deze op basis van vakkennis, enthousiasme en goede contacten met samenwerkende partners, op een ont-zorgende wijze te vertalen in een totaal nieuwe of vernieuwde ambiance om te thuis te voelen.”


Familie Dorr | Culemborg

“Wij hebben Esther per toeval ontmoet op een woonbeurs. Tijdens dat 1e gesprek bleek al hoe goed zij in staat is te luisteren naar de wensen die wij hebben en deze adequaat te vertalen in een advies waar wij ons goed bij voelen. Esther is bevlogen, toegewijd, kritisch waar nodig en houdt altijd het belang van de klant voor ogen. Esther gaat een discussie niet uit de weg als zij een andere mening is toegedaan op basis van haar expertise.

Daarnaast is zij in staat de juiste sfeer te creëren waardoor je je erg snel op je gemak voelt. Voor ons was dat laatste ook erg belangrijk.  Zonder natuurlijke ‘klik’ gebeurt er immers niets. Kortom een adviseur die wij iedereen gunnen.”


“Vrolijk, daadkrachtig, stijlvol, luistert uitstekend naar onze wensen en heeft het vermogen deze te vertalen in een stijlvol functioneel interieur.”


Familie Swinkels

“Esther heeft voor ons al veel woningen gedaan, zowel in Nederland als in buitenland. Zij is een goed bewaard geheim in Eindhoven. Hands-on mentaliteit, integer en professioneel. Wij kunnen haar niet missen als we weer moeten verkassen, zij maakt iedere keer weer van mijn huis mijn thuis.”


Anoniem